x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rodeanu: România a devenit un supermarket de droguri - este imaginea unui stat în agonie

Rodeanu: România a devenit un supermarket de droguri - este imaginea unui stat în agonie

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2023   •   19:03
Rodeanu: România a devenit un supermarket de droguri - este imaginea unui stat în agonie

România a devenit un supermarket de droguri: este imaginea unui stat în agonie, condus de un sistem bolnav, afirmă vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bocgan Rodeanu (USR): „Concluzia este una singură: traficanților nu le e frică nici de polițiști, și nici de altcineva”

„România a devenit un supermarket de droguri: este imaginea unui stat în agonie, condus de un sistem bolnav. Era de necrezut, în trecut, că unii s-ar fi plimbat liber, cu un kilogram de cocaină în sacoșă. Acum o fac politiștii. Cazurile sunt din ce în ce mai dese. Posesia de droguri a devenit < la ordinea zilei > și știrile o confirmă. Zilnic. În urmă cu câțiva ani, era de neimaginat să ai 30 de kg de cristale la purtător, în mașină. Acum, în 2023, vedem că se poate”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

În opinia sa, „concluzia este una singură: traficanților nu le e frică nici de polițiști, și nici de altcineva”.

„Sunt liberi să facă ce vor, când vor și cu cine vor. România a devenit o mare < farmacie a drogurilor > din care îți poți procura ieftin și rapid orice vrei să revinzi sau să consumi. Incapacitatea MAI de a preveni, de a combate și de a destructura acest fenomen e reală. Politicul a distrus respectul, profesionalismul, onoarea și competențele din sistem. Mai mult, a distrus și continuă să distrugă siguranța, sănătatea, viitorul. Lucrurile nu pot rămâne așa. Am asista, în continuare, la distrugeri de vieți, la morți violente și la îmbogățirea unor satrapi fără scrupule, susținuți chiar de sistem și de clasa politică. USR îl cheamă pe Cătălin Predoiu să răspundă în fața întregii Românii pentru felul în care desconsideră sănătatea, viața și viitorul românilor. Să răspundă pentru toate victimele, pentru toate dozele și pentru toate abuzurile din politic care încurajează, protejează și-i susțin pe traficanții de droguri”, încheie Rodeanu.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au făcut vineri 29 de percheziții domiciliare în municipiul Brașov și comuna Cristian, în două cauze având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și efectuarea, fără de drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Una dintre persoanele vizate a deținut calitatea de polițist. „Referitor la acesta, facem precizarea că, la data de 5 septembrie a.c., consiliul de disciplină din cadrul I.P.J. Brașov a dispus decizia destituirii din funcție a celui în cauză, pentru abateri disciplinare, prevăzute de Statutul polițistului. Decizia de destituire din funcție i-a fost adusă la cunosțință acestuia, la data de 7 septembrie a.c.”, arată polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bogdan rodeanu droguri