x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Român, declarat decedat după un accident în Austria, găsit în viață

Român, declarat decedat după un accident în Austria, găsit în viață

12 Noi 2021   •   08:48
Român, declarat decedat după un accident în Austria, găsit în viață

Un român de 55 de ani, Remus H., a fost declarat mort în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Austria. O mașină a lovit cu putere din spate autoturismul său, iar șoferul a murit pe loc. Numai că abia după câteva zile s-a descoperit că persoana declarată decedată era în viață, informează www.stiridiaspora.ro

"Remus este încă în viață!", a afirmat sora românului, care a lămurit o confuzie, după accidentul rutier mortal de duminică dimineața de pe Westautobahn, în apropiere de Asten, în Austria Superioară. În acest caz, românul de 55 de ani a fost identificat greșit ca fiind bărbatul mort. Acum greșeala a fost lămurită de către sora sa.

Victima pare a fi fratele său geamăn, Romulus H., care împrumutase mașina. Altfel spus, victima împrumutase mașina care aparținea fratelui său geamăn. Șoferul decedat va fi supus, oricum, unei autopsii

Duminică dimineață, puțin după ora 5, micul Renault roșu a fost lovit din spate de break-ul Audi al unui austriac, în timp ce se îndrepta spre Viena, puțin înainte de ieșirea din Asten-St. Florian. Bărbatul de 41 de ani din Aschbach-Markt a văzut probabil prea târziu mașina în ceața densă. În timp ce persoana care a provocat accidentul a scăpat relativ ușor, șoferul mașinii mici nu a avut nicio șansă.

Șoferul din Austria Inferioară a fost transportat la Spitalul Universitar din Linz cu răni.

Poliția a presupus că proprietarul mașinii înmatriculate era și șoferul și a informat rudele românului, care locuiește la 450 de kilometri distanță, la Kupferzell, în Germania, la nord-est de Stuttgart.

×
Subiecte în articol: român austria