x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Româncele, ironizate de italieni: "Acum, că ai aflat că sunt româncă, vei spune că sunt şi prostituată, nu? (VIDEO)

Româncele, ironizate de italieni: "Acum, că ai aflat că sunt româncă, vei spune că sunt şi prostituată, nu? (VIDEO)

27 Ian 2012   •   07:26
Româncele, ironizate de italieni: "Acum, că ai aflat că sunt româncă, vei spune că sunt şi prostituată, nu? (VIDEO)

In emisiunea "The show must go off", difuzata pe 21 ianuarie, italienii batjocoresc femeile din Romania. Spectacolul este pus in scena de prezentatorul emisiunii si o actrita care interpreteaza rolul unei romance care a venit in Italia "cu barca", cu toate ca "are studii superioare".

In timpul scenetei, prezentatorul emisiunii se impiedica si o calca "din greseala" pe picior pe "romanca" aflata in public. Aceasta reactioneaza cu promptitudine: "M-ai calcat pe picior pentru ca sunt romanca. Acum, ca ai aflat ca sunt romanca, o sa spui ca sunt si prostituata, nu?".

"Romanca" incepe apoi sa se prezinte: "Eu sunt Catinca si am terminat doua facultati: Istoria Artei si Litere. Ce te miri asa… daca as fi italianca nu te-ai mira, nu?".

Prezentatorul o compatimeste, pentru ca a avut de infruntat un drum greu, "cu barca", pentru a ajunge in Italia, dar "Catinca" il apostrofeaza: "Bai, frumosule, vezi ca nu esti doar rasist, esti si ignorant? Eu, ca sa stii, am venit cu avionul, la clasa I. Ce, daca sunt romanca, inseamna ca trebuie sa calatoresc cu camionul?"

Catinca isi continua povestirea, spunand ca in Italia a cunoscut un barbat care i-a promis ca o sa devina o femeie de succes: "Am vrut sa fac un salt de calitate, in schimb am facut un salt in necunoscut! Ce fac cu doua diplome in Romania? In Italia, am cunoscut un barbat, Marino, care mi-a spus: aici, cu doua diplome, poti sa devii prostituata. Pana la urma am devenit iubita lui Marino si el mi-a spus: o sa te fac doamna!. Si asa m-a pus la vandut pantofi".

Emisiunea a fost urmarita de 1,3 milioane de telespectatori.

×