x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii sunt INVENTIVI: Cum se fură gaze

Românii sunt INVENTIVI: Cum se fură gaze

06 Mar 2013   •   16:23
Românii sunt INVENTIVI: Cum se fură gaze

Românii se dovedesc extrem de inventivi atunci când vine vorba de fentarea contoarelor pentru a primi o factură mai mică la gaze. Metodele folosite de cei care fură gaze naturale sunt diverse şi originale, începând cu "pompa de umflat" şi "camera de bicicletă" şi terminând cu "găleata de apă".

Cei care fură gazesunt fie oameni cu bani, cu case mari, care nu beneficiază de ajutoare de căldură şi care apelează la tot felul de şiretlicuri pentru facturi mai mici, fie consumatori mai săraci, care nu au plătit la timp facturile de gaze şi care au rămas fără contor.

Citeşte şi Cum încearcă românii să FURE curent electric. Vezi metodele folosite

"Am mai auzit cazuri - nu am văzut - că unii proprietari, în general oameni cu bani, care au chiar case mari şi la care factura de gaze este una mare, înţeapă contorul prin anumite metode, până blochează sistemul de înregistrare al contorului. Dar şmecheria tot va fi descoperită, întrucât ăştia de la gaze fac controale anual. Se ia contorul, se duce la verificat şi tot se descoperă măgăria. Oamenii mai săraci se mulţumesc cu ajutorul de căldură" a spus pentru RTV.NET  un instalator.

Citeşte şi Cum încearcă românii să păcălească PĂCĂNELELE. Metodele pe care le folosesc "trişorii"

Românii sunt extrem de inventivi în ceea ce priveşte furtul de gaze, aceştia apelând la diverse metode pentru a primi acasă o factură la gaze mai mică.

Descoperă pe RTV.NET metodele prin care se fură gaze de la contoar.

×
Subiecte în articol: furt gaze romani