x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a stins din viaţă Florin Petria

S-a stins din viaţă Florin Petria

30 Oct 2010   •   00:00
S-a stins din viaţă Florin Petria
0-135525-florin.jpgS-a stins din viață, la aproape 53 de ani, după mai bine de trei ani de imposibilă suferință, bunul nostru coleg și prieten Florin Petria.

Om de incontestabilă probitate morală și profesională, Florin și-a legat indisolubil numele de produsul editorial de înaltă ținută conceptuală și grafică, revista "Piața Financiară" - un reper emblematic în peisajul media românesc pe care l-a creat, condus și impus în toată perioada de existență a acestuia, de la lansare și până la trecerea sa în neființă.

La împlinirea a 15 ani de la fondare, Finmedia pierde prin dispariția lui Florin unul dintre motoarele neobosite care a înălțat compania atât de sus cât e azi.Deplângem pierderea unui profesionist recunoscut, a unui coleg de neînlocuit, a unui prieten rarissim, care rămâne tânăr și viu în memoria fiecăruia dintre noi.

Florin Petria va fi depus la Biserica Sfântul Nicolae (lângă stadionul Petrolul Ploiești). Suntem cu toții alături de familia îndoliată și vom fi alături în ultima sa călătorie, luni, 1 noiembrie 2010, la Ploiești, la Cimitirul Nou Mihai Bravu, ora 12.30.
Dumnezeu să-l odihnească!

×
Subiecte în articol: observator