x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sansa - Un destin, pe masa Guvernului

Sansa - Un destin, pe masa Guvernului

24 Noi 2004   •   00:00

In sedinta de astazi a Guvernului se va discuta cu viata micutei Mandrea Raluca Daniela (foto) pe masa. "Nu am fost niciodata un copil bolnav, pana intr-o zi...", povesteste Raluca pe site-ul facut pentru a atrage pe cei care ar putea-o ajuta.

Click pentru a mari imaginea
Intr-o zi, fetita s-a trezit obosita si palida, iar parintii au vrut sa afle ce s-a intamplat. Asa a intrat drama in viata familiei Mandrea acum aproape 3 luni. Dupa mai multe analize, acestia au aflat ca Raluca sufera de anemie aplastica severa. Boala, un fel de cancer al maduvei spinarii, nu are leac in Romania, dar clinica pediatrica din cadrul institutului italian "Giannina Gazlini" ofera o sansa micutei. Mai intai, Raluca va face un tratament de cateva luni, iar daca acesta nu va da rezultate, fata va suferi o operatie de transplant de maduva.

Timpul este un dusman necrutator pentru Raluca, iar ea trebuie sa ajunga la Genoa cat mai repede. Sansele unei campanii de strangere de fonduri sunt nule. Singura speranta a venit pentru familia Mandrea de la Guvern. Fondurile Ministerului Sanatatii pentru astfel de cazuri au fost epuizate, dar in sedinta de astazi se va discuta despre posibilitatea redirectionarii banilor de la un alt minister, poate cel al Muncii si Protectiei Sociale. Suma imediat necesara Ralucai pentru a putea incepe tratamentul la clinica italiana este de 23.000 de euro. (Doru Cobuz)

×
Subiecte în articol: observator