x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şantajistul soţilor Reghecampf va fi cercetat în libertate

Şantajistul soţilor Reghecampf va fi cercetat în libertate

19 Oct 2012   •   21:33
Şantajistul soţilor Reghecampf va fi cercetat în libertate

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au decis vineri ca fostul impresar Dumitru Tudor, zis "Ciorbă", să fie cercetat în libertate, într-un dosar în care acesta a fost reţinut de procurori sub acuzaţia că i-a şantajat pe soţii Reghecampf.

Instanţa a respins solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 de a-l aresta pe Dumitru Tudor pentru 29 de zile, însă i-au impus interdicţia de a părăsi ţara.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Dumitru Tudor a fost prins în flagrant joi seară în timp ce primea de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei.

Fostul impresar este acuzat că i-a ameninţat pe soţii Reghecampf că va face publice informaţii compromiţătoare despre ei dacă nu îi dau bani. Cei doi soţi au depus o reclamaţie la Poliţie, iar Dumitru Tudor a fost prins în timp ce primea banii.

"În cursul anului 2012, în repetate rânduri, inculpatul a exercitat presiuni asupra părţilor vătămate în cadrul apariţiilor sale în mass-media cu afirmaţii denigratoare la adresa soţilor mai sus menţionaţi. Pe fondul acestei presiuni mediatice, sub pretextul unor datorii băneşti, inculpatul i-a solicitat părţii vătămate R.A. mai multe sume de bani cuprinse între 8.000 şi 10.000 euro, cu promisiunea de a înceta denigrările aduse imaginii publice a celor doi soţi. Totodată, în acest context, inculpatul a exercitat la adresa părţilor vătămate ameninţări cu darea în vileag a unor fapte de natură penală pretins a fi fost săvârşite de către aceştia"", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Ana Maria Prodan a declarat, vineri, că organizarea unui flagrant a fost singura cale de a opri şantajul la care era supusă familia sa de către Dumitru Tudor şi că, după ce a primit banii, fostul impresar a promis că nu mai spune nimic de ei.

La rândul său, Dumitru Tudor nu recunoaşte şantajul şi susţine că acei bani reprezentau o datorie mai veche pe care o aveau la el soţii Reghecampf.

×