x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Săptămâna Financiară, o publicaţie de 5 stele

Săptămâna Financiară, o publicaţie de 5 stele

11 Mar 2010   •   00:00
Săptămâna Financiară, o publicaţie de 5 stele



Săptămâna Financiară a sărbătorit ieri cinci ani de la lansarea pe piaţa românească şi, totodată, doi ani de când domină autoritar segmentul publicaţiilor de business din România.

Potrivit ultimelor date publicate de BRAT, Săptămâna Financiară este lider la toate capitolele - tiraj, vânzări directe şi total vânzări pentru anul 2009. "Cifrele BRAT confirmă faptul că Săptămâna Financiară a avut anul trecut un volum de vânzări comparabil cu volumul de vânzări însumat al celor trei concurenţi direcţi. Ne mândrim cu aceste rezultate, pentru care suntem recunoscători cititorilor noştri fideli, tuturor clienţilor şi colaboratorilor noştri",  a afirmat Gabriela Vrânceanu Firea, directorul publicaţiei.

Conţinut editorial de calitate, inovaţie şi marketing performant sunt atuurile care au impus Săptămâna Financiară ca lider absolut al publicaţiilor economice. Echipa publicaţiei îşi propune să păstreze această poziţie şi va continua să facă performanţă, chiar în condiţiile în care presa trece prin modificări fundamentale, susţine Radu Preda, redactorul-şef al Săptămânii Financiare. "Preferăm să privim înainte şi să promitem că, indife­rent de cum vor evolua lucrurile, noi vom rămâne consecvenţi sloganurilor pe care le-am afişat cu mândrie în ultimii ani: vom fi aceeaşi publicaţie care face toţi banii, lider absolut al presei economice".


Mr. RON

Cu ocazia împlinirii a cinci ani de la apariţie, Săptămâna Financiară a desemnat laureaţii Premiilor MR. RON, distincţiile consacrate ale presei econo­mice. Acestea răsplătesc în fiecare an personalităţile din domeniul economic cu cele mai semnificative realizări, fie în beneficiul organizaţiilor în care activează, fie spre binele public. Astfel, laureaţii Mr. RON pentru anul 2009 sunt: RON-ul de Aur: Mariana Gheorghe, CEO PETROM - pentru că a reuşit o creştere a profitului PETROM cu 34% în plin an de criză şi pentru realismul cu care recunoaşte că, pentru România, spre deosebire de alte state, 2010 va fi un an mai greu decât 2009; RON-ul de Argint: Constantin Stroe, vicepreşedinte Automobile Dacia - pentru întreaga activitate dedicată industriei auto din România şi pentru faptul că succesul de care se Bucură Dacia în prezent i se datorează în bună măsură; RON-ul de Bronz: Mircea Tudor, preşedinte MB Telecom - pentru că a câştigat în 2009 marele premiu la cel mai important salon internaţional de invenţii, cel de la Geneva, pentru Roboscan - sistem mobil pentru radiografierea containerelor şi camioanelor, complet robotizat


EXCELENŢĂ
Premiile de excelenţă MR. RON 2009 au fost decernate următoarelor persona­lităţi: Radu Graţian Gheţea, preşedinte CEC Bank - pentru curajul de a susţine consecvent împrumuturile în monedă naţională; Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România - pentru că în an de criză Cosmote a fost printre puţinii jucători din comunicaţii care au reuşit să crească substanţial în 2009 atât la numărul de clienţi, cât şi în privinţa veniturilor; Irina Socol, PDG Siveco - pentru implementarea de produse sofisticate de informatizare în afara României (Dubai, Turcia, Maroc). A primit anul trecut şi numeroase premii internaţionale; Cris­tian Constantinescu, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări - pentru că a construit de la zero business-ul de asigurări al Allianz pe piaţa românească şi pentru că a reuşit să menţină compania pe primul loc în clasamentul pieţei, în pofida unor asalturi mai mult decât consistente ale concurenţei; Cornelia Coman, CEO ING Asi­gurări de Viaţă - pentru că în 2009, cel mai greu an postrevoluţionar pentru asigurările de viaţă, şi în pofida pro­blemelor întâmpinate de compania-mamă, a majorat profitul brut al firmei de 2,4 ori faţă de 2008; Daniel Pană, director de marketing BCR - pentru susţinerea şi finanţarea programului de educaţie financiară prin divertisment, "Şcoala de Bani"; Eliza Rogalski, Mana­ging Partner Rogalski-Grigoriu - pentru ideea şi coordonarea programului de educaţie financiară "Şcoala de bani".

Premiile MR. RON sunt decernate în fiecare an, în luna martie. Printre perso­nalităţile recompensate cu aceste distinc­ţii se numără Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, Nicolae Dănilă, fos­tul preşedinte executiv al Băncii Co­mer­ciale Române, Bogdan Aurescu, secretar de stat MAE, Gabriel Zbârcea, avocat, Casa de Avocatură Ţucă, Zbârcea şi asociaţii.

×
Subiecte în articol: mass-media