x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Săptămâna Financiară tipăreşte tiraje suplimentare pentru English Today

Săptămâna Financiară tipăreşte tiraje suplimentare pentru English Today

21 Oct 2010   •   00:00

Cursul de învăţare rapidă a limbii engleze, English Today, distribuit împreună cu Săptămâna Financiară începând din 11 octombrie, se bucură de un succes imens. Tirajele primelor două volume s-au epuizat rapid şi în totalitate, iar la concursul paralel organizat pe www.sfin.ro/englishtoday s-au înscris mii de cursanţi.



Urmare a acestei situaţii, tirajul Săptămânii Financiare a fost crescut semnificativ începând cu volumul al treilea al cursului English Today, care se va difuza începând cu 25 octombrie 2010. Pentru cei care nu au reuşit să-şi procure primele două volume există două posibilităţi de recuperare:

Tiraje suplimentare din volumele 1 şi 2 vor fi distribuite împreună cu cotidianul Financiarul: la 27 octombrie (volumul 1) şi la 3 noiembrie (volumul 2).

 Cea de-a doua soluţie, recomandată atât celor care au pierdut unul dintre volume, dar şi celor care vor să aibă siguranţa că vor găsi toate volumele, este reprezentată de abonamentul special English Today, care costă 300 de lei şi poate fi comandat numai la redacţie. Amănunte pe http://www.sfin.ro/englishtoday şi în paginile revistei.

Prin achiziţionarea cursului puteţi intra în concursul cu premii English Today! Accesează  www.sfin.ro/englishtoday , înscrie-te la concurs cu codul de pe DVD şi ai şansa să pleci împreună cu un prieten o săptămână la Londra şi să dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Până la acordarea acestor premii de la sfârşitul cursului, poţi câştiga săptămânal şi alte premii în fiecare zi de luni. În total, Săptămâna Financiară acordă 1.472 de premii în cele 22 de săptămâni!

×
Subiecte în articol: mass-media