x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul a fost oprit pe Calea Victoriei. Suporterii români sărbătoresc în Piața Universității

Traficul a fost oprit pe Calea Victoriei. Suporterii români sărbătoresc în Piața Universității

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2024   •   22:14
Traficul a fost oprit pe Calea Victoriei. Suporterii români sărbătoresc în Piața Universității

Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pentru deplasarea suporterilor din Piața George Enescu în Piața Universității. În Piața Universității s-au adunat suporterii echipei naționale de fotbal a României pentru a sărbători calificarea în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania.

„Astăzi de Ziua Drapelului, românii flutură din nou cu mândrie tricolorul. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pe segmentul cuprins între Calea Griviței și b-dul Regina Elisabeta, pentru deplasarea suporterilor care au vizionat meciul de fotbal în Piața George Enescu. Felicitări echipei naționale de fotbal”, scrie pe Facebook primarul general al Capitalei.

În Piața Universității s-au adunat suporterii echipei naționale de fotbal a României pentru a sărbători calificarea în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.

În fața a peste 25.000 de suporteri români, prezenți la Frankfurt, naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, și va juca cel mai probabil cu Slovenia, în optimi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×