x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şase drumuri naţionale blocate din cauza precipitaţiilor. Vezi care sunt zonele cu probleme

Şase drumuri naţionale blocate din cauza precipitaţiilor. Vezi care sunt zonele cu probleme

de Mediafax    |    24 Mai 2012   •   16:30
Şase drumuri naţionale blocate din cauza precipitaţiilor. Vezi care sunt zonele cu probleme

Sase drumuri nationale, din judetele Caras-Severin, Bacau, Dambovita si Arges, sunt blocate din cauza inundatiilor si a alunecarilor de teren, conform Centrului Infotrafic.

Astfel, in judetul Arges, DN 7C (Transfagarasan) este inchis inca de saptamana trecuta, la kilometrul 64+380 metri, in dreptul lacului de acumulare Vidraru. Masura a fost luata in urma precipitatiilor din ultima vreme, care au produs o surpare a drumului. Potrivit sursei citate, catre Piscu Negru se poate circula pe drumul pietruit ce trece prin zona Cumpana.

In Dambovita, traficul rutier pe DN 61 Ghimpati - Gaesti este intrerupt la kilometrul 74, pe podul provizoriu din localitatea Ionesti, ca urmare a cresterii debitului raului Arges, circulatia desfasurandu-se pe rute ocolitoare.

In judetul Caras-Severin, din cauza unei alunecari de teren, este inchisa varianta de ocolire Domasnea, iar traficul rutier se desfasoara pe DN6, prin localitate. Tot in Caras-Severin, sunt inchise DN 57(intre kilometrii 116 si 117) si DN 57A (in localitatea Susa).

Potrivit Infotrafic, in judetul Bacau, DN 12 Onesti - Adjud este inchis in localitatea Stefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: precipitatii drumuri nationale