x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şase traficanţi de droguri, prinşi de politişti în staţiunea Mamaia, apoi eliberaţi

Şase traficanţi de droguri, prinşi de politişti în staţiunea Mamaia, apoi eliberaţi

16 Aug 2011   •   13:49
Şase traficanţi de droguri, prinşi de politişti în staţiunea Mamaia, apoi eliberaţi

Sase tineri au fost depistati de politistii de combatere a criminalitatii organizate constanteni, in cursul unor actiuni desfasurate in acest week-end, in statiunea Mamaia, avand asupra lor droguri de risc si de mare risc, in vederea consumului propriu.

Politistii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Constanta au actionat in statiunea Mamaia, in perioada 12-14 august, pentru prevenirea si combaterii traficului de droguri pe litoral.

Potrivit comunicatului politiei, la locul de desfasurare a unui festival in Statiunea Mamaia, politistii antidrog au depistat sase tineri, cu varste intre 22 si 31 de ani, care detineau, in vederea consumului propriu, 17 grame de canabis, 6 grame de rezina de canabis si 11 comprimate ecstasy.

Impotriva acestora s-a dispus intocmirea de dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de trafic si detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu, fapte prevazute si pedepsite de art. 2 si 4 din Legea 143/2000 cu pedepse cuprinse de la 6 luni la 20 ani inchisoare si interzicerea unor drepturi.

Cercetarile sunt continuate de catre procurorii D.I.I.C.O.T, cu suspectii in stare de libertate.

×