x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal - Conferinta cu bucluc la "Sahia"

Scandal - Conferinta cu bucluc la "Sahia"

de Claudia Daboveanu    |    06 Mar 2006   •   00:00
Scandal - Conferinta cu bucluc la "Sahia"

O obisnuita conferinta de presa s-a transformat ca prin minune in scandal. Ieri, 5 martie, la sediul "Sahia Film", conducerea acestei institutii a convocat o intrunire cu ziaristii.
Printre subiectele arzatoare la ordinea zilei privind situatia actuala a institutiei s-a numarat litigiul dintre "Sahia Film" si "Complex Hotelier Modern". Aceasta din urma companie apartine lui Dan Grigore Adamescu, care locuieste intr-o vila de langa sediul "Sahia Film", fosta resedinta a lui Gheorghe Maurer. In vreme ce litigiul privind re-vendicarea unui presupus teren de 1.000 mp, apartinand "Complexului Hotelier Modern", era facut public, unul dintre fotoreporteri a iesit din cladire si a fotografiat resedinta lui Adamescu.
Directorul general al "Sahia Film", Marius Iurascu (foto), este ferm pe pozitie: "N-am de gand sa las lucrurile asa. Am chemat Politia, care a trimis o echipa operativa, ce a inceput deja anchetarea spetei. Voi face si plangere penala. Ei n-au acte in regula pentru terenul care cred ca li se cuvine. Tot scandalul a izbucnit din cauza «gorilelor» domnului Adamescu, care, dupa ce l-au vazut pe fotoreporter pozand casa pe care o pazeau, au incalcat proprietatea «Sahia», dand navala in sediul nostru si proferand injurii la adresa salariatilor nostri si a ziaristilor". Doi dintre operatorii "Sahia" au fost pe faza, filmand tot scandalul. Pe materialul audio/video se pot vedea/auzi comportamentul si injuriile celor doi bodyguarzi care au iscat acest scandal de proportii.

×
Subiecte în articol: observator sahia