x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal cu sabii la Braila

Scandal cu sabii la Braila

de Sorin Gheorghe    |    18 Feb 2007   •   00:00

Razbunare cu sabii, cutite si bate la Braila! Un tanar de 22 de ani, suparat ca l-a parasit iubita, a dat buzna impreuna cu mai multi prieteni la o petrecere la care se afla fosta prietena. Distractia s-a transformat intr-o bataie pe viata si pe moarte. Scandalul a avut loc sambata noaptea.

Fosta iubita a agresorului se afla la o petrecere. Putin dupa miezul noptii, a intrat peste invitati iubitul gelos, cu gandul sa o convinga sa se impace. Pus pe scandal, acesta a fost dat afara din casa. A plecat, dar nu pentru mult timp. S-a intors insotit de cativa amici, inarmati pana in gat cu sabii, bate si cutite. Au intrat cu forta peste petrecareti si a inceput bataia. Unul dintre invitati aproape ca s-a ales cu degetul retezat de sabie. Vecinii au alertat politia care a intervenit imediat.

Victima,George Doroclea, in varsta de 22 de ani a incercat sa-i potoleasca pe scandalagii. A fost, insa ranit la cap, si era cat pe ce sa ramana si fara un deget de la mana stanga. Presupusul agresor,Laurentiu Ivanov, nu recunoaste nimic si spune ca el a fost cel care a luat bataie.Agresorii sunt cercetati in stare de liberate.

×
Subiecte în articol: observator