x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal monstru cu bâte şi săbii între ţiganii din Ploieşti. Nouă persoane au ajuns la spital

Scandal monstru cu bâte şi săbii între ţiganii din Ploieşti. Nouă persoane au ajuns la spital

06 Iul 2012   •   13:20
Scandal monstru cu bâte şi săbii între ţiganii din Ploieşti. Nouă persoane au ajuns la spital

Noua persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din municipiul Ploiesti cu plagi injunghiate si traumatisme cranio-cerebrale in urma unui conflict izbucnit intre doua familii de romi din oras.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Dan Radu, incidentul s-a petrecut la Halele Centrale Ploiesti, unde doua femei care vindeau flori s-au certat din cauza unei cliente, chemandu-si fiecare rudele in ajutor.
Astfel, conflictul a luat amploare, iar in urma acestuia un numar de noua persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a SJU Ploiesti cu plagi injunghiate si traumatisme cranio-cerebrale.

Purtatorul de cuvant al spitalului, doctorul Andrei Ilinca, a declarat, pentru AGERPRES, ca trei dintre victime, respectiv trei barbati, sunt in stare mai grava, prezentand plagi injunghiate la nivelul abdomenului, astfel ca acestea vor fi supuse unor interventii chirurgicale.

De asemenea, trei persoane (doi barbati si o femeie) prezinta traumatisme cranio-cerebrale si vor fi suspuse unui examen tomografic, iar alte trei femei au leziuni minore.

Dan Radu a precizat ca cercetarile in cauza sunt efectuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala.

×