x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal URIAS la Universitatea de Medicină și Farmacie. Înmatricularea studenţilor străini, SUSPENDATA

Scandal URIAS la Universitatea de Medicină și Farmacie. Înmatricularea studenţilor străini, SUSPENDATA

20 Oct 2015   •   18:57
Scandal URIAS la Universitatea de Medicină și Farmacie. Înmatricularea studenţilor străini, SUSPENDATA

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa“ a precizat că s-au găsit inadvertențe în dosarele de înmatriculare a studenților pe liniile de studiu în română, engleză și franceză pe cont propriu valutar, motiv pentru care va reevalua în întregime toate dosarele, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În urma discuției cu privire la cei 45 de studenți marocani despre care Ministerul de Externe al Marocului a precizat că au dispărut de pe listele de înscriere după ce inițial au figurat ca fiind admiși, conducerea UMF Iași a explicat că a descoperit inadvertențe în dosarele de înmatriculare și că pentru o săptămână s-a sistat procesul de înmatriculare al acestor studenți.

„Procesul de înmatriculare a studenților la programele de studiu în limbile engleză, franceză și română pe cont propriu valutar a fost întrerupt după identificarea unor erori care au viciat clasamentul final al candidaților. Senatul Universității a decis în ședința de pe 19 octombrie, reevaluarea tuturor dosarelor urmând ca în maxim o săptămână să fie publicată lista finală a candidaților admiși”, a declarat prof.dr. Dragoș Pieptu.

Citeste mai mult pe ziaruldeiasi.ro

×