x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SCANDALOS. Cum reacţionează un poliţist AROGANT când i se spune că a încălcat regulile de circulaţie

SCANDALOS. Cum reacţionează un poliţist AROGANT când i se spune că a încălcat regulile de circulaţie

20 Sep 2012   •   20:51
SCANDALOS. Cum reacţionează un poliţist AROGANT când i se spune că a încălcat regulile de circulaţie

Uneori si politistii de circulatie incalca regulile. Unuia dintre ei i s-a atras atentia ca nu a semnalizat la schimbarea benzii de circulatie, iar cetateanul respectiv s-a pricopsit cu o amenda de 800 de lei si cu un apelativ de "maimuta". Bonus, prietena lui a fost alintata cu un "fa", apelativ care, in mintile organului de politie respectiv, este "prenume popular de politete". Filmuletul ne-a fost trimis de un telespectator Romania TV, iar toata intamplarea a avut loc in sectorul 6 din Capitala.

Incidentul s-a petrecut la intersectia dintre bulevardele Iuliu Maniu si Vasile Milea. Masina de politie a schimbat banda fara sa semnalizeze. Un cetatean care circula in spatele ei a atras atentia politistului ca nu a dat semnal. Din acel moment, totul s-a trasnformat intr-un banc cu politisti.

Agentul Prundeanu a tras masina pe dreapta si l-a anuntat pe cetatean ca va fi amendat cu 800 de lei pentru ca a proferat injurii. Daca cetateanul sustine ca a spus "semnal, dom'le, semnal", politistul spune ca a auzit "semnal, ba semnal".

Discutia dintre cei doi a inceput dur de la inceput. Cetateanul: "De ce nu puneti semnal?" Politistul: "Ce-i cu reactia asta de maimuta?" C: "Cine-ti permite sa-mi spui maimuta?" P: "Cine-ti permite sa-mi spui "ba"? C: "De ce m-ati oprit?" P: "Sa va sanctionez."

Citeste mai mult si vezi VIDEO pe RTV.NET:

×