x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scene fierbinţi la inaugurarea noii gări din Drobeta Turnu Severin.

Scene fierbinţi la inaugurarea noii gări din Drobeta Turnu Severin.

02 Aug 2010   •   00:00

Scenele respective, care conţineau imagini cu conotaţie sexuală, au rulat chiar în momentul în care autorităţile locale şi judeţene, prezente la eveniment, dădeau declaraţii presei.

Trandafir Giuca, administratorul firmei Building Exim din Drobeta Turnu Severin, cea care s-a ocupat de construcţia clădirii, şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat. El a precizat că, probabil, scenele făceau parte din programul de  test al plasmelor achiziţionate din Germania.
"Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar nu am avut nicio legătură cu acele scene, nu am ştiut că ele sunt în calculator. Probabil că sunt în soft-ul de probă al laptop-ului din care se proiectează pe plasme. Le-am oprit imediat ce am fost sesizat de presă", a spus Giuca, citat de Mediafax.

Administratorul nu exclude însă posibilitatea ca scenele să fi fost puse intenţionat de cineva din interior, ele apărând pe monitor chiar în momentul în care autorităţile făceau declaraţii presei.

În clădirea gării din Drobeta Turnu Severin au fost amplasate şapte astfel de plasme destinate spaţiilor publicitare. La inaugurare , a fost pornită numai una din aceste plasme, cea de la parterul gării.

×
Subiecte în articol: observator