x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Schimb DUR de replici la Antena 3: ”Vreți să vă calc în picioare?”

Schimb DUR de replici la Antena 3: ”Vreți să vă calc în picioare?”

30 Mar 2017   •   21:58
Schimb DUR de replici la Antena 3: ”Vreți să vă calc în picioare?”

Radu Tudor și Codrin Ștefănescu au avut un schimb aprins de replici, la Antena 3, joi seara. Jurnalistul s-a arătat supărat de discursul liderului PSD și i-a reproșat că guvernul Sorin Grindeanu face prea puține.

”Cu ce vă bateți, domnule Codrin Ștefănescu? V-a dat cineva pâinea și cuțitul în mână și ați pus cuțitul înapoi în sertar și ați mâncat pâinea” i-a spus Radu Tudor lui Codrin Ștefănescu, la Antena 3. El a făcut referire la faptul că ministrul Justiției face parte din Guvernul PSD-ALDE și însuși liderul PSD declara, înaintea raportului, că nu se impune o revocare a șefilor de parchete. Jurnalistul a făcut un apel la la PSD-ALDE să iasă din Opoziție. 

A urmat un dialog ironic între Mugur Ciuvică și Radu Tudor, în urma căruia Codrin Ștefănescu s-a simțit călcat în picioare. 

Radu Tudor l-a taxat pe Codrin Ștefănescu, spunându-i: ”Domnule Codrin Ștefănescu, nu înțelegeți expresia `a călca în picioare`. Vreți să vă calc în picioare? Vreți să mă apuc de Guvernul ăsta să-l calc în picioare? Vreți să vă spun ce nu merge în majoritatea asta? Schimbați tratamentul de virilitate în majoritatea asta, că nu funcționează.” 

Codrin Ștefănescu a răspuns: ”E o idee. Accept critica asta. Sugerez că unii de la noi ar trebui să fie curajoși”. 

”Păi dacă șeful e viril, partidul tot e viril, nu?”, a întrebat Dana Grecu. Întrebat dacă-l schimbă pe Tudorel Toader, Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Nu știu, o să vedem, evident. Sunt opinii și opinii. Opinia mea totuși contează când am spus că sunt dezamăgit total. Eu mă simt lezat când vorbește de drepturi de libertăți.”

 

Liderul PSD a continuat: ”Eu, care știu că aceste drepturi și libertăți le-am câștigat cu mult sânge”, fiind întrerupt de Dana Grecu: ”Nu mai pot cu argumentul Revoluție”. Ștefănescu a continuat: ”... și-mi amintește într-un document oficial niște drepturi deja câștigate la noi, cu morți și cu răniți”. ”Bine, bine, vreți să plâng cu dvs. la emisiunea asta? Plâng cu dvs.” a spus Dana Grecu. ”Eu vă spun exact ce gândesc, vreți să nu vă mai spunem ce gândim? Atunci vă dăm oficial și gata”, a continuat Codrin Ștefănescu. ”Dați-mi pe parte oficială, ce aveți pe partea oficială?” a întrebat Dana Grecu, care a făcut observația: ”Sunteți penibili”. ”Nu procedați corect cu noi, cu noi cei din PSD de exemplu, cu noi ăștia care suntem vocali”, a precizat secretarul general adjunct al PSD. ”Vreți să vă spun că vă iubesc?” a întrebat Dana Grecu. ”Nu că mă iubiți, dar nici cu ironii de genul ăsta” a răspuns Ștefănescu. 

×