x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şcoala de vară la ASE, ediţia a şasea

Şcoala de vară la ASE, ediţia a şasea

10 Aug 2010   •   00:00

Ieri, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a avut loc festivitatea oficială de deschidere a Bucharest Summer University, şcoala internaţională de vară a Academiei de Studii Economice.

Bucharest Summer University şi-a deschis porţile pentru a şasea oară, tema din acest an, "Risc şi securitate în lumea globală", fiind una multidisciplinară. Aceasta va aduce în atenţie subiecte din domenii de actualitate: economie, politică naţională şi internaţională, armată şi apărare, social, energie, apă şi alimentaţie, infrastructură şi informatică.

Evenimentul este organizat de către Academia de Studii Economice din Bucureşti prin intermediul Senatului Studenţesc, cu mentoratul academic al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi al Fundaţiei EURISC, în parteneriat cu NATO şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Şcoala de vară se va desfăşura în următoarele două săptămâni, în intervalul 8-23 august 2010, în campusul universitar Moxa din Bucureşti. Cei 55 de participanţi români şi străini vor beneficia de cursuri şi seminarii susţinute de profesori şi specialişti naţionali şi internaţionali de renume, precum şi de acţiuni distractive. La sfârşitul celor două săptămâni ale şcolii de vară, în urma susţinerii probei de verificare a cunoştinţelor, participanţii vor putea obţine atât diploma de participare, cât şi 5 puncte credit transferabile internaţional (ECTS).

×
Subiecte în articol: observator