x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scriitorul Radu Aldulescu scapă de evacuare

Scriitorul Radu Aldulescu scapă de evacuare

19 Oct 2015   •   12:46
Scriitorul Radu Aldulescu scapă de evacuare

Primarul general interimar al Capitalei, Marin Ştefănel Dan, a decis ca scriitorul Radu Aldulescu să rămână în spaţiul pe care îl ocupă în prezent, având în vedere situaţia locativă a acestuia şi ţinând cont de apropierea sezonului rece.

Conform unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), în acelaşi timp s-a dispus să se analizeze dosarul locativ al lui Aldulescu, astfel încât, în limita posibilităţilor şi ţinând cont de importanţa activităţii culturale a acestuia, să i se repartizeze, în viitorul apropiat, un spaţiu corespunzător nevoilor sale.

"Uniunea Scriitorilor din România a renunţat la sediul din str. Nicolae Golescu nr. 15 unde era găzduit până de curând Aldulescu, iar acest imobil se află în administrarea municipalităţii", relevă sursa citată.

Presa a relatat zilele trecute că scriitorul Radu Aldulescu nu va mai locui în imobilul din str. Nicolae Golescu, în condiţiile în care USR nu îşi mai poate permite plata chiriei lunare şi a cedat clădirea Primăriei Capitalei.

×