x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Traficul rutier a fost DEVIAT de pe DN1 pe DN1A, din cauza aglomeraţiei

Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Traficul rutier a fost DEVIAT de pe DN1 pe DN1A, din cauza aglomeraţiei

02 Ian 2013   •   12:39
Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Traficul rutier a fost DEVIAT de pe DN1 pe DN1A, din cauza aglomeraţiei

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 11:50, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Ploieşti, pe DN1A Săcele – Cheia.

Peste 2.200 de poliţişti rutieri care vor folosi 440 de autospeciale cu aparatură de înregistrare video din dotare vor asigura, miercuri, fluenţa traficului auto, informează IGPR într-un comunicat.

''Poliţia Română a luat măsuri suplimentare pentru o întoarcere în siguranţă a turiştilor către domiciliu. În acest sens (...) au fost suplimentate efectivele de poliţie, pe principalele artere rutiere, care fac legătura între staţiunile turistice şi marile aglomerări urbane. Poliţia Rutieră şi-a suplimentat dispozitivul, pentru a asigura fluenţa traficului rutier şi a preîntâmpina producerea unor evenimente grave'', se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii vor monitoriza traficul rutier, în vederea combaterii încălcării regimului legal de viteză, fiind monitorizate în special traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane.

Poliţia atrage atenţia conducătorilor auto asupra consumului de alcool şi menţionează că în ultimele 72 de ore au fost întocmite mai multe dosare penale pentru şoferii depistaţi băuţi la volan.

Poliţiştii au întocmit, în ultima zi din anul 2012 şi în prima zi a anului 2013, 34 dosare penale pe numele conducătorilor auto care au fost depistaţi băuţi la volan. De asemenea, poliţiştii rutieri au întocmit 12 dosare penale, la data de 31 decembrie 2012 şi 22 dosare penale, la data de 1 ianuarie 2013, conducătorii auto fiind depistaţi în trafic având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.

×