x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se deschide circulaţiei pasajul Pipera! Urmăreşte imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro

Se deschide circulaţiei pasajul Pipera! Urmăreşte imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro

30 Apr 2012   •   11:06
Se deschide circulaţiei pasajul Pipera! Urmăreşte imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro

Pasajul de la Pipera/Barbu Vacarescu va fi deschis circulatiei astazi de catre primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Potrivit edilului-sef, lucrarile la pasaj au fost intarziate din cauza strazilor adiacente si a operatiunilor de mutare a firelor subterane.

Traficul va fi deschis in jurul orei 15:30.

"Ne luam jucariile si ii dam drumul. Vreau sa le multumesc oamenilor care au avut rabdare. Beneficiile sper sa se vada cat mai repede", a spus primarul general

Urmareste imagini LIVE pe webcam Jurnalul.ro

Primarul general a aratat ca, prin darea in folosinta a acestui pasaj, se rezolva fluenta circulatiei in zona, respectiv 48.000 de masini care ies din Pipera si se duc in oras si 48.000 care se intorc acasa. De asemenea se elibereaza Barbu Vacarescu si Calea Floreasca.

Scopul principal al acestui proiect a fost de a rezolva conflictele de trafic pe care le crea intrarea in Bucuresti din zona Pipera cu Barbu Vacarescu si Calea Floreasca. Prin realizarea pasajului de la Pipera s-a trecut la supralargirea soselei Pipera de la doua la sase benzi de circulatie, trei pe un sens si trei pe celalalt.

Costul lucrarii se ridica la 140 de milioane de lei.

×