x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se redeschid magazinele de vise!

Se redeschid magazinele de vise!

19 Mar 2010   •   00:00
Se redeschid magazinele de vise!

Stoparea comercializării de plante etnobotanice s-a dovedit, până la urmă, doar provizorie. În aproximativ trei săptămâni, magazinele de vise care au încetat activitatea imediat după emiterea listei cu cele 36 de plante interzise vor intra din nou pe piaţă. În momentul de faţă, se fac ultimele demersuri şi se pun la punt actele necesare reluării afacerii.



Patronii magazinelor care comercializează plante etnobotanice îşi vor relua activitatea. Peste aproximativ trei săptămâni magazinele vor fi deschise şi vor comercializa alte substanţe decât cele 36 deja declarate interzise.

.„În jur de 25 martie se va stabili data la care magazinele se vor redeschide. Acum se pun la punct actele necesare. Sunt foarte multe acte, e un volum mare de muncă. Deocamdată nu se cunosc toate detaliile, dar se reia activitatea”, a declarat presei centrale Alin Rotaru, principalul distribuitor Spice Shop, citat de realitatea.net. Direcţia de Sănătate Publică urmăreşte la ora actuală dacă mai există la raft plante etnobotanice, care se numără printre cele 36 interzise de Guvern, iar dacă vor apărea altele noi, legea se va modifica, astfel încât să fie scoase şi acestea în afara legii.

×
Subiecte în articol: observator