x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Secretarul de stat Silviu Bian, în arest pentru 29 de zile

Secretarul de stat Silviu Bian, în arest pentru 29 de zile

16 Oct 2011   •   17:28
Secretarul de stat Silviu Bian, în arest  pentru 29 de zile



Secretarul de stat Silviu Bian, presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, Tribunalul Bucuresti admitand propunerea procurorilor anticoruptie, care il acuza pe demnitar de luare de mita.

Sambata, in jurul orei 20.40, anchetatorii anticoruptie l-au adus de la Brasov pe Silviu Bian la sediul DNA, audierea acestuia incheindu-se in jurul orei 2.30. Potrivit avocatului Ene, secretarul de stat s-a declarat nevinovat. Ordonanta de retinere a fost emisa, duminica, in jurul orei 1.00.

Presedintele ANOFM, agentie care functioneaza sub autoritatea Ministerului Muncii, a fost prins in flagrant delict de procurorii anticoruptie in timp ce primea 80.000 de lei, de la o persoana. Potrivit unor surse judiciare, banii ar fi fost ceruti si primiti de la angajati ai AJOFM Brasov pentru a fi mentinuti in functii.

Silviu Bian este secretar de stat si membru PDL. El face parte din conducerea organizatiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepresedinte al filialei.

Citeste si Din invataturile sefului ANOFM, prins luand 80.000 lei mita: 'Sa facem o analiza a poporului asa cum e: avem curve, betivi si puturosi cati vreti'

×
Subiecte în articol: ordonanţa dna silviu bian anofm mita