x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Secretarul general adjunct al Ministerului Economiei, reţinut

Secretarul general adjunct al Ministerului Economiei, reţinut

03 Sep 2012   •   17:41
Secretarul general adjunct al Ministerului Economiei, reţinut

Secretarul general al Ministerului Economiei, Dumitru Pirvulescu, a fost retinut pentru 24 de ore, in aceasta seara, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, sub acuzatia de abuz in serviciu. Anchetatorii il acuza pe inaltul demnitar ca ar fi girat o ilegalitate in privinta unui contract intre doua societati comerciale.

Secretarul general adjunct si seful corpului de control al Ministerului Economiei, Dumitru Pirvulescu este acuzat ca, anul trecut cand indeplinea functia de director al Directiei Contribuabililor Mici si Mijlocii Gorj ar fi avizat un contract de custodie pentru materiale de constructie ce apartinea unei societati comerciale, contract care, in opinia procurorilor, ar fi fost intocmit in fals. In acest dosar au mai fost retinuti liderul PNL Gorj, Dian Popescu, un interlop si primarul comunei Pestisani, Florin Pavel care este anchetat si in prezent in stare de arest preventiv.
Demnitarul a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de abuz in serviciu, iar procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj vor solicitat mandat de arestare pe numele acestuia.

Dumitru Parvulescu a fost promovat in Ministerul Economiei in luna iulie a acestui an.

×