x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Secretele" primei reclame, unde actorul principal este primarul Iohannis, jucător de tenis

"Secretele" primei reclame, unde actorul principal este primarul Iohannis, jucător de tenis

de Agerpres    |    10 Aug 2012   •   11:35
"Secretele" primei reclame, unde actorul principal este primarul Iohannis, jucător de tenis

Pentru prima data in cei 12 ani de cand a fost ales de sibieni, primar, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, Klaus Iohannis, a acceptat sa fie "imaginea" turneului international de tenis BRD Sibiu Challenger.

Intr-un interviu acordat AGERPRES, organizatorul turneului, Marius Vecerdea, a povestit cum intr-o duminica, timp de o ora, primarul-tenisman s-a jucat in propriul birou cu racheta de tenis, lovind nu mai putin de 50 de mingi. Desigur, Iohannis a trebuit sa loveasca mingile, fara a sparge geamurile propriului birou, iar jos, in Piata Mare din centrul orasului, o echipa intreaga a strans mingile si le-a explicat turistilor, ca e mai bine sa se fereasca, pentru a nu se trezi cu o minge in cap.

"A fost o experienta pe cinste, fiind intr-o duminica, Piata Mare destul de aglomerata, geamurile biroului domnului Iohannis au trebuit sa fie deschise, pentru ca primarul sa loveasca mingea, care iese pe geam. Am avut oameni care incercau sa anunte lumea din Piata Mare, sa nu se sperie. Am tras cel putin 40-50 de cadre, deci au fost 40-50 de mingi lovite de primar, la indicatia unor regizori foarte cunoscuti. Practic, primarul o ora a jucat tenis la el in birou, ceea ce i-a placut", a marturisit Marius Vecerdea.

Acesta a dezvaluit faptul ca "nu s-a asteptat" ca primarul sa joace in reclama de promovare a turneului sau, insa ca nu l-a surprins faptul ca "reclama a fost un mare succes."

"Eu ma bucur ca l-am convins. Nu ma asteptam. A fost de mare succes. Practic, de doi ani de zile, primarul joaca tenis la noi la club", a povestit, pentru AGERPRES, Marius Vecerdea.

Cand nu este la primarie, Klaus Iohannis, cunoscut de sibieni mai mult ca biciclist, poate fi zarit fie in tribuna la BRD Sibiu Challenger, fie ca jucator pe terenul de tenis de la clubul Pamira, apartinand lui Marius Vecerdea.

Iohannis a "servit" in premiera, intr-o reclama de promovare a unui turneu de tenis, chiar la el in birou, unde, la costum, loveste mingea, in directia geamului Primariei, fara insa sa il sparga sau sa loveasca pe cineva din Piata Mare.

"Mi s-a parut o chestiune foarte buna pentru Sibiu, fiindca in acest sport despre Sibiu nu s-a auzit nimic si avem o baza sportiva, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat, (...) suficient de notabil ca sa accept sa intru in promovarea acestui turneu, care credem ca se poate dezvolta spre un Open Sibiu", a declarat, dupa filmari, Iohannis.

Primarul a adaugat atunci, ca a acceptat sa fie 'actor' in reclama de promovare a primului turneu international de tenis din Sibiu.

Intr-un interviu acordat AGERPRES, Iohannis a spus ca nu crede ca ar accepta sa apara intr-o reclama comerciala. La Sibiu, primarul este imaginea locala a unei marci auto, conducand o limuzina BMW, pusa la dispozitia sa, gratis, de Automobile Bavaria.

×
Subiecte în articol: primar reclama tenis iohannis