x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Gărzii Financiare Neamţ, reţinut de DNA

Şeful Gărzii Financiare Neamţ, reţinut de DNA

30 Sep 2011   •   10:36

Constantin Nistor, seful Garzii Financiare Neamt, a fost retinut de DNA. Nistor este acuzat de luare de mita. Alaturi de el, au mai fost retinuti alti doi comisari. Cei trei sunt acuzati ca ar fi luat 4.000 de lei spaga pentru a nu se semnala nereguli la unii agenti economici.

Potrivit DNA, Constantin Nistor, comisar sef in cadrul Garzii Financiare - Sectia Judeteana Neamt, Gheorghe Enasoaie si Corneliu Antonie, comisari in cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati de luare de mita, in forma continuata.

In ziua de 29 septembrie 2011, Nistor, Enasoaie si Antonie, in calitate de comisari in cadru Garzii Financiare - Sectia Judeteana Neamt, cu ocazia exercitarii atributiilor de serviciu, au efectuat un control la zece agenti economici de pe raza judetului Neamt. Cu aceasta ocazie, inculpatii au primit de la reprezentantii societatilor comerciale verificate suma totala de 4.110 lei in scopul efectuarii unui control formal, pentru a nu sanctiona contraventional toate neregulile constatate si pentru a aplica amenzi contraventionale minime.

×