x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful pazei clubului în care a fost lovit baschetbalistul american, audiat de procurori

Şeful pazei clubului în care a fost lovit baschetbalistul american, audiat de procurori

15 Oct 2011   •   10:55

Audierile continua, astazi, la Parchetul Tribunalului Giurgiu, in cazul mortii baschetbalistului Chauncey Hardy. In aceasta dimineata, procurorii au audiat zece persoane, intre care seful pazei clubului si doi baschetbalisti romani de la CSS Giurgiu.

Primii care au ajuns la Parchet au fost seful pazei din local, Gigi Pena, care se afla in club in acea seara si care a apelat 112, si colegii de echipa ai lui Hardy, Adrian Vatculescu si Daniel Bivolaru.

"Chauncey nu era tipul de om sa forteze pe cineva daca era refuzat. Se retragea, intelegea situatia, la fel a procedat si in seara aceea. Nu va pot spune mai multe detalii legate de atac. Declaratia mea se afla pe masa anchetatorilor, iar acestia isi vor face treaba. Nu bause alcool, doar incepuse o bere", a declarat Daniel Bivolaru.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, in declaratiile date procurorilor persoanele audiate au mentionat ca nu au vazut momentul in care Ionut Tanasoaia l-a lovit pe Hardy si ca nu stiu ce s-a intamplat. In plus, acestia le-au spus procurorilor ca sportivul american ar fi baut mai putin de o jumatate de doza de bere.

Toti il descriu pe american ca fiind un om distractiv, pus pe glume, sociabil si in niciun caz un tip conflictual.

Pana in prezent, medicii Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu, acuzati in mod oficial de catre anchetatori pentru ucidere din culpa, nu au venit la audieri si nu se stie momentul in care acestia vor fi chemati la Parchet.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au anuntat, vineri, ca in acest caz vor fi audiate in totatl 60 de persoane care, potrivit fotografiilor, s-ar fi aflat in clubul din Giurgiu in noaptea in care Ionut Adrian Tanasoaia l-a lovit pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, care ulterior a murit.

×