x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Poliţiei Capitalei, despre ucigaşul Elodiei: Suspectul principal, şi singurul, este soţul dispărutei, adică Cristian Cioacă

Şeful Poliţiei Capitalei, despre ucigaşul Elodiei: Suspectul principal, şi singurul, este soţul dispărutei, adică Cristian Cioacă

09 Sep 2011   •   12:40
Şeful Poliţiei Capitalei, despre ucigaşul Elodiei: Suspectul principal, şi singurul, este soţul dispărutei, adică Cristian Cioacă

"Se stie autorul crimei a carei victima a fost Elodia. Avem mult mai multe probe decat in alte cazuri in care s-au pronuntat condamnari. Din punctul meu de vedere, ancheta este finalizata", a declarat Vasile Viorel, seful Politiei Capitalei, intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena3. Vasile Viorel a condus ancheta in dosarul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu.

Intrebat cine este autorul crimei, spre cine indica probele gasite in cadrul anchetei, seful Politiei Capitalei a raspuns: "Din punctul meu de vedere, toate probele adiministrate de catre Parchet si Politie arata ca suspectul principal, si singurul, este sotul disparutei, adica Cristian Cioaca".

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat pentru Antena 3 ca are incredere in declaratiile facute de Politie. "As vrea sa fie descoperit criminalul. (...) Sper sa o putem gasi".

"Nu cred ca mai este in viata pentru ca, sub nici o forma, nu ar fi lasat copilasul. Dupa probele care s-au gasit si dupa comportmanetul celui care a ucis-o, adica sotul ei, asta credem", a spus Emilia Ghinescu.

Elodia a fost vazuta pentru ultima data la 29 august 2007. Sotul ei a declarat disparitia femeii abia pe 4 septembrie, iar in scurt timp a ajuns principalul suspect al uciderii Elodiei.

Cristian Cioaca a fost pus sub acuzare pentru omor calificat si a fost propus pentru arestare preventiva. In lipsa cadavrului, judecatorii au decis cercetarea lui in stare de libertate.

×