x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Poliţiei Române: Ioan Goloşie vrea să se pensioneze

Şeful Poliţiei Române: Ioan Goloşie vrea să se pensioneze

27 Iul 2011   •   12:28

Fostul sef al Politiei din Deta, Ioan Viorel Golosie, si-a depus raportul de pensionare, a declarat seful Politiei Romane, Liviu Popa. El a precizat ca Golosie a luat aceasta decizie dupa ce a analizat situatia in care se afla, ajungand la concluzia ca este solutia cea mai buna.

In ceea ce priveste ancheta desfasurata de IGPR privind situatia administrativa de la Politia Deta si Politia Judeteana Timis, seful Politiei Romane a spus ca o serie de concluzii preliminarii vor fi facute publice cat de curand, anunta Mediafax.

De asemenea, el a precizat ca, in urma investigatiilor facute, s-a stabilit ca Viorel Golosie nu a sunat la 112 in noaptea scandalului, ci la dispeceratul inspectoratului de politie, conform procedurilor, pentru a raporta incidentele. Astfel, Golosie nu a incalcat nicio norma si a procedat conform functiei sale.

Viorel Golosie este cadru militar din 1987, el activand un timp la Jandarmerie, iar apoi la sectii de politie din Timisoara si Deta. Golosie a ocupat functia de sef al Politiei Deta din 2000, postul fiind obtinut in urma unui concurs.

Fostul sef al Politiei Deta, Ioan Golosie, a fost transportat la spital, astazi, dupa ce i s-a facut rau, rudele lui sustinand ca barbatul era suparat pentru ca a fost nevoit sa demisioneze din functie in urma scandalului petrecut sambata noapte, in care au fost implicati fiii primarului din oras.


×