x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Semafoarele din Bucureşti, oprite din cauza unor avarii ENEL

Semafoarele din Bucureşti, oprite din cauza unor avarii ENEL

26 Iun 2011   •   11:45
Semafoarele din Bucureşti, oprite din cauza unor avarii ENEL

Administratia Strazilor Bucuresti a anuntat ca pe mai multe strazi din Capitala semafoarele din intersectii sunt oprite din cauza unei avarii ENEL la transformatorul de inalta tensiune din zona Bucur Obor.

"In intersectiile cu trafic intens, adminstratia a solicitat politiei locale ajutoare pentru a dirija traficul in zonele semaforizate si nefunctionale", se spune in comunicatul ENEL, citat de Agerpres.

Zonele afectate de avaria ENEL sunt Bucur Obor, Ferdinand, Vatra Luminoasa, Pantelimon, Eminescu , Pache Protopopescu, Ziduri Mosi.

A fost remediata situatia in intersectiile Metalurgiei - Turnul Magurele, Colentina - Fundeni, Grivita - Titulescu, Lizeanu - Stefan cel Mare, Basarabia - Morarilor, Stirbei Voda - Cismigiu.

Administratia Strazilor Bucuresti le solicita participantilor la trafic sa circule cu mare atentie, sa respecte regulile de circulatie si semnalele agentilor de dirijare din intersectiile afectate de avaria ENEL.

Traficul rutier in Capitala s-a desfasurat cu dificultate astazi, inca de la primele ore ale zilei, din cauza unor defectiuni la multe semafoare din diverse intersectii ale orasului.

×