x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatul, acord-cadru pentru transport aerian internaţional în valoare de peste 3 milioane de lei

Senatul, acord-cadru pentru transport aerian internaţional în valoare de peste 3 milioane de lei

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2023   •   20:20
Senatul, acord-cadru pentru transport aerian internaţional în valoare de peste 3 milioane de lei

Senatul vrea să cumpere bilete de avion pentru transport internațional pentru următorii doi ani, în valoare de peste 3 milioane de lei, pentru demnitarii, salariaţii şi delegaţii autorităţii contractante, precum şi salariaţii altor instituţii care însoţesc delegaţii ale Senatului.

„Senatul României vizează achiziţionarea serviciilor de transport aerian internaţional de pasageri, în funcţie de necesităţi şi în limita bugetului alocat, după caz, pentru demnitarii, salariaţii şi/sau delegaţii autorităţii contractante, precum şi salariaţii altor instituţii care însoţesc delegaţii ale Senatului”, potrivit caietului de sarcini.

Ofertanții vor asigura, pe cheltuiala proprie, „un serviciu de asistenţă pentru pasageri, destinat rezolvării situaţiilor de urgenţă sau neprevăzute, precum şi a oricăror alte aspecte legate de zborurile sau destinaţiile respective, disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, furnizat printr-un departament propriu”.

„Operatorii economici (ofertanți) vor garanta confidențialitatea serviciilor solicitate de beneficiar. (...) La solicitarea expresă a autorităţii contractante ofertanţii vor asigura posibilitatea de transport aerian special VIP sau charter. (...) Se vor accepta oferte pentru rezervare și emitere de bilete de avion la companii sau zboruri tip ”low cost” numai în cazurile în care autoritatea contractantă solicită în mod explicit aceasta”, potrivit documentului.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru este de 3.361.344,54 lei, iar ofertele vor fi deschise pe 17 august.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: senat bilete avion