x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul PDL, Sorina Placintă, s-a măritat pentru a treia oară

Senatorul PDL, Sorina Placintă, s-a măritat pentru a treia oară

08 Oct 2011   •   17:09

Nunta a avut loc la biserica ridicata de liderul PDL in curtea propriei fabrici de confectii din Focsani, inainte sa devina senator, scrie antena3.ro

Zeci de angajati ai fabricii au asteptat sa o vada mireasa. La ceremonie a participat si fiul senatoarei PDL, Andrei Placinta. Acesta are interdictie de a parasi tara si este cercetat pentru tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere si ultraj.

Senatorul Sorina Placinta a pasit astazi pentru a treia oara in fata altarului. Senatorul PDL s-a casatorit religios cu medicul Viorel Bucuras dupa ce luna trecuta anuntase cununia civila. Ceremonia a avut loc la biserica ridicata de Sorina Placinta in curtea propriei fabrici de confectii din Focsani inainte de a deveni senator. Zeci de angajati ai fabricii au asteptat-o pe Sorina Placinta sa o vada mireasa.

Ceremonia religioasa a avut loc la orele prinzului, biserica fiind inconjurata de prieteni si colaboratori ai mirilor. Niciun politician PDL nu a fost prezent, in schimb angajatii fabricii care ieseau din tura au asteptat-o la poarta.

×