x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul Voicu, denunţat de Meir

Senatorul Voicu, denunţat de Meir

de Violeta Fotache    |    08 Ian 2010   •   00:00

În faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, Nati Meir, arestat pentru înşelăciune, a dezvăluit că a făcut două denunţuri penale la DNA, unul împotriva senatorului PSD Cătălin Voicu şi unul împotriva lui Răzvan Florescu, fiul chestorului Bujor Florescu.



Anunţul a fost făcut de Meir în cadrul judecării recursului declarat de procurori împotriva hotărârii prin care Tribunalul a decis să prelungească arestul preventiv al inculpatului Meir cu doar 15 zile, şi nu cu 29. Meir a trecut sub tăcere conţinutul denunţului legat de Florescu, dar despre Voicu "a scăpat" o informaţie.

În speranţa că va obţine indulgenţa judecătorilor, Meir a spus că l-a denunţat pe Voicu pentru că senatorul i-ar fi promis la momentul la care a fost arestat că "se va ocupa" şi că îl va scoate din puşcărie. Reamintim că senatorul Cătălin Voicu este cercetat pentru trafic de influenţă într-un dosar în care mai sunt cercetaţi judecătorul Florin Costiniu, dar şi omul de afaceri Costel Căşuneanu, recent scăpat de măsurile preventive.

×
Subiecte în articol: observator