x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Huidu va fi audiat vineri de procurori, ca învinuit. Care sunt rezultatele anchetei şi concluziile după autopsii

Şerban Huidu va fi audiat vineri de procurori, ca învinuit. Care sunt rezultatele anchetei şi concluziile după autopsii

de Gabriela Ştefan    |    19 Oct 2011   •   10:43
Şerban Huidu va fi audiat vineri de procurori, ca învinuit. Care sunt rezultatele  anchetei şi concluziile după autopsii

Serban Huidu va fi audiat vineri, la ora 9.30, de procurorii brasoveni in dosarul penal in care acuzat de ucidere din culpa, a confirmat, pentru Jurnalul National, Carmina Reit, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.

Practic, aceasta este prima declaratie care i se va lua realizatorului tv in calitate de invinuit, precedenta depozitie fiind data in fata politistilor, inainte de a se incepe urmarirea penala.

Potrivit Parchetului de pe langa Inalta Curte, cercetarile efectuate pana in prezent au stabilit urmatoarele: “Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale a rezultat ca, la data de 16.10.2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul(Serban Huidu – n.r.), in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan. In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor 3 victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne'.

Procurorii au mai informat ca 'la dosar au fost depuse si rapoartele de expertiza medico-legala intocmite pentru celelalte persoane implicate in accident, stabilindu-se ca cei doi minori au suferit leziuni ce necesita pentru vindecare sub 10 zile de ingrijiri medicale (fapt ce nu atrage raspunderea penala), iar celelalte doua pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesita pentru vindecare sub 60 de zile de ingrijiri medicale, precizand ca nu formuleaza plangere prealabila'.

×