x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Ionescu, externat de la Elias. Actorul "este conştient şi nu prezintă tulburări respiratorii"

Şerban Ionescu, externat de la Elias. Actorul "este conştient şi nu prezintă tulburări respiratorii"

02 Oct 2012   •   14:09
Şerban Ionescu, externat de la Elias. Actorul "este conştient şi nu prezintă tulburări respiratorii"

Actorul Şerban Ionescu, internat din data de 18 septembrie la Spitalul Elias, a fost externat. Potrivit medicilor, Şerban Ionescu, care suferă de sclerpză, nu necesită îngrijiri medicale suplimentare. Anunţul a fost făcut de conducerea spitalului.

Şerban Ionescu este conştient, nu prezintă tulburări respiratorii şi nu necesită alt tip de îngrijire medicală, anunţă într-un comunicat Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

Motivul internării l-a reprezentat realizarea unei proceduri chirurgicale pentru asigurarea unei alimentaţii complete. "Această procedură era necesară şi continuă protocolul de monitorizare în cadrul suferinţei neurologice (scleroză laterală amiotrofică). Pacientul este conştient, nu prezintă tulburări respiratorii, nu necesită alt tip de îngrijire medicală, motiv pentru care se va externa", se mai arată în comunicatul de presă.

Precizările au venit în contextul în care în presă au apărut informaţii potrivit cărora actorul ar respira doar cu ajutorul aparatelor.

×