x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Serban Pretor, amenintat!

Serban Pretor, amenintat!

19 Dec 2004   •   00:00

Secretarul de stat Serban Pretor a declarat ieri agentiei Mediafax ca a depus o noua plangere la politie, dupa ce a fost amenintat la telefon de catre tatal lui Teodor Chirica, unul dintre cei doi fosti subofiteri SPP care l-au agresat in luna august.

Teodor Chirica si Bogdan Mihalcea sunt acuzati de agresarea secretarului de stat, fiind trecuti in rezerva si trimisi in judecata pentru lovire si alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

SOLICITARE. Conform declaratiilor lui Serban Pretor, membru al Consiliului National al Audiovizualului, sambata, in jurul orei 10:50, a fost contactat telefonic de catre tatal lui Teodor Chirica si i s-a solicitat o intalnire "pentru a sta de vorba". Pentru ca Pretor a refuzat, motivand ca nu vede ce ar mai fi de vorbit in acest caz, tatal fostului subofiter SPP "a inceput sa devina violent in limbaj, a tipat, a injurat si a inceput sa ameninte". "Mi-a spus ca, daca mai indraznesc o singura data sa ies in public cu orice declaratie referitoare la fiul lui, o sa fiu terminat.

Pana in acest moment, sotia mea avea destule temeri in legatura cu acest caz. Din acest moment, incep sa cred, fara sa am teama, ca, daca cumva mi s-ar intampla ceva mie sau familiei mele, acest lucru nu poate sa nu fie pus in legatura cu acest individ sau cu orice altceva legat de acest caz", a precizat Serban Pretor.

RELATARE. In plangerea depusa la politie, secretarul de stat a relatat convorbirea avuta cu tatal lui Teodor Chirica. Amenintarea vine dupa ce joi Pretor a declarat ca Teodor Chirica are cazier inca din anul 2001, cand a primit o sanctiune administrativa de un milion de lei pentru tentativa de furt.

×
Subiecte în articol: observator