x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sergiu Băhăian, condamnat la 26 de ani de închisoare

Sergiu Băhăian, condamnat la 26 de ani de închisoare

23 Iun 2011   •   11:33
Sergiu Băhăian, condamnat la 26 de ani de închisoare

Sergiu Bahaian a fost condamnat la 26 de ani de inchisoare, iar unul dintre complicii sai, Valentin Slepac, la detentie pe viata, in dosarul in care sunt acuzati, alaturi de alte 13 persoane, pentru inselaciune, omor, instigare la omor calificat si fals.

Sentinta nu este una finala si poate fi atacata cu apel, informeaza surse din cadrul Tribunalului Ialomita, citate de Mediafax.

In perioada noiembrie 2006 - aprilie 2007, Sergiu Bahaian si Valentin Slepac au initiat un grup infractional organizat, la care ulterior au aderat si alte persoane, in scopul de a obtine, in mod ilicit, beneficii materiale importante prin fraudarea mai multor societati comerciale, cu ocazia incheierii si executarii unor contracte, prin emiterea de file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, in numele unor societati fictive.

Potrivit procurorilor, inculpatii Valentin Slepac si Nicolae Mirsu, instigati de Bahaian, l-au ucis pe Lucian Cernat aruncandu-l in Dunare de pe podul rutier care traverseaza bratul Dunarea Veche, dupa ce l-au obligat sa bea alcool, ajungand astfel in imposibilitate de a se apara.

Valentin Slepac si Adrian Grigoras au recunoscut faptele comise si au sustinut ca au comis crimele la initiativa lui Sergiu Bahaian.

×