x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sergiu Nicolaescu, internat la Floreasca după ce a căzut pe scări

Sergiu Nicolaescu, internat la Floreasca după ce a căzut pe scări

25 Apr 2010   •   00:00
Sergiu Nicolaescu, internat la Floreasca după ce a căzut pe scări

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat şi operat, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce în cursul zilei a căzut pe scări şi a suferit o plagă frontală la cap, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa. Starea de sănătate a regizorului este stabilă.



Pacientul este conştient, însă va mai sta în spital pentru câteva investigaţii minore.

În luna mai a anului trecut, Sergiu Nicolaescu a fost internat pentru câteva zile în Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme
digestive.

În luna ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care îi apăruse cu două luni înainte, în urma unei căzături pe scări. La câteva zile de la intervenţiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburări de ritm cardiac. La sfârşitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu şi-a revenit.

Sergiu Nicolaescu este unul dintre cei mai prolifici regizori, actori şi scenarişti din lumea filmului. Printre peliculele semnate de el se numără "Carol" (2009), "Supravieţuitorul" (2008), "Mircea" (1989), "Noi, cei din linia întâi" (1986), "Duelul" (1981) - din seria "Comisarul Moldovan", "Ultima noapte de dragoste" (1980).

×
Subiecte în articol: observator