x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfatul Bătrânilor se implică în viaţa publică la Pecica

Sfatul Bătrânilor se implică în viaţa publică la Pecica

15 Ian 2010   •   00:00

Administraţia locală din localitatea arădeană Pecica va primi, de acum înainte, propuneri şi sugestii din partea unui ''Sfat al Bătrânilor''. Acesta este alcătuit din ''înţelepţii'' oraşului, din persoane cunoscute şi apreciate pentru activitatea lor în comunitate.



Consiliul celor vârstnici, organ consultativ,  arată Agerpres, va veni cu propuneri şi-şi va da cu părerea în ceea ce priveşte proiectele Consiliului Local. Proiectul, iniţiat de primarul oraşului Pecica, Petru Antal, a fost lansat în toamna anului trecut, într-o primă etapă fiind desemnaţi cei 30 de membri ai acestui organ consultativ, persoane cunoscute şi apreciate pentru activitatea lor, prima întrunire fiind programată la începutul lunii februarie.

Potrivit primarului Petru Antal,''Sfatul Bătrânilor'' este alcătuit din persoane în vârstă de 60-70 de ani, fără a fi excluse nici cele trecute cu puţin peste 50 de ani, care au ceva de spus în comunitate.

Membrii acestui organ consultativ vor fi convocaţi periodic pentru a lua parte la şedinţe în cadrul cărora se vor dezbate problemele oraşului şi vor putea veni cu propuneri. ''Înţelepciunea persoanelor în vârstă ne poate fi de real folos. Noi îi încurajăm să vină cu sfaturi şi idei, pe care le vom putea pune în practică în limita cadrului legal'', a precizat Petru Antal.

×
Subiecte în articol: observator