x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfidare în plină pandemie. Un politician care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

Sfidare în plină pandemie. Un politician care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

12 Apr 2020   •   20:51
Sfidare în plină pandemie. Un politician care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

Un fost senator al României a petrecut Floriile pe plaja din Eforie și i-a organizat soţiei o masă romantică. Poliţia le-a stricat cina și i-a amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea Ordonanţei Militare.

Christian Gigi Chiru, fost senator al României, i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie. Aceştia au postat clipul pe Facebook, iar comentariile au început să curgă:

„Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta, dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi.

Soţia senatorului a răspuns că sunt în faţa casei, în curte: „Noi suntem în faţa casei (în curte)”, a fost mesajul transmis de femeie.

În urma apariţiei imaginilor pe Facebook, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Christian Gigi Chiru a fost senator al României în legislatura 2012-2016.

Sursa: Mediafax

 

×