x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sibiu: Incendiu în cea mai mare piaţă din oraş

Sibiu: Incendiu în cea mai mare piaţă din oraş

14 Mar 2010   •   00:00
Sibiu: Incendiu în cea mai mare piaţă din oraş

Aproape toate chioşcurile cu marfă din Piaţa Obor din Sibiu, cea mai mare din municipiu, au ars în totalitate în această dimineaţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Diana Lazăr, toată marfa depozitată în aceste chioşcuri a ars. Nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt foarte mari.



UPDATE: Chiriaşii celor 50 de chioşcuri afirmă că niciunul dintre ele nu era asigurat, dar toţi aveau marfă depozitată acolo. Valoarea totală a pagubelor depăşeşte un milion de lei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit apărut în urma unei defecţiuni la o priză.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat în Piaţa Obor pentru a stinge incendiul, ale cărui cauze nu au putut fi încă stabilite cu exactitate. De asemenea, nu se cunoaşte dacă marfa fiecărui comerciant era asigurată, pagubele materiale neputând fi estimate încă.

Incendiul este cel mai mare produs într-o piaţă sibiană, în ultimii ani, scrie Agerpres. Piaţa Obor este situată la marginea municipiului Sibiu, unde există un târg de vechituri, dar şi locuri special amenajate pentru comercializarea de animale şi păsări, maşini, haine şi încălţăminte nouă.

×
Subiecte în articol: observator