x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Silviu Lung, PRIMA DECLARAŢIE despre teribilul accident rutier

Silviu Lung, PRIMA DECLARAŢIE despre teribilul accident rutier

09 Ian 2014   •   12:26
Silviu Lung, PRIMA DECLARAŢIE despre teribilul accident rutier

Silviu Lung a dat prima declaraţie despre accidentul mortal pe care l-a provocat chiar de pe patul de spital. Fostul portar a povestit în exclusivitate, pentru România TV,  că nu a văzut nimic din cauza ceţii şi că îi pare rău de tragedia pe care a provocat-o.

Silviu Lung a dat prima declaraţie chiar de pe patul de spital. Acesta a încercat să-şi amintească cum s-a produs accidentul şi a spus că îi pare extrem de rău de tragedia produsă.

Citeşte şi HALUCINANT. Şoferul mort în accidentul comis de Silviu Lung şi-a presimţit sfârşitul. Vezi ce i-a spus soţiei

Silviu Lung va fi externat joi, dar problemele abia încep pentru fostul portar al naţionalei României, care este urmărit penal pentru ucidere din culpă.

Imagini dramatice de la accidentul lui Silviu Lung. Maşinile s-au făcut zob VIDEO

Bărbatul a suferit răni la cap în urma accidentului pe care l-a provocat şi în care şi-a pierdut viaţa un om. De asemenea, cei doi copii ai victimei sunt în continuare în spital, unul dintre ei fiind în comă indusă. Tragedia s-a petrecut în judeţul Dolj. Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a spulberat un autoturism.

Citeşte prima declaraţie a lui Silviu Lung privind teribilul accident pe care l-a provocat pe RomâniaTV.NET.

×