x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Silviu Văduva a demisionat de la conducerea Vămii Bucureşti

Silviu Văduva a demisionat de la conducerea Vămii Bucureşti

01 Mar 2011   •   13:31
Silviu Văduva a demisionat de la conducerea Vămii Bucureşti
Sursa foto: catavencu.ro/

154246-.jpgŞeful Vămii Bucureşti, Silviu Văduva, şi-a depus demisia din cauza "atacului mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control şi pentru că nu doresc, prin promovarea mea temporară să ştirbesc imaginea unor instituţii publice". Văduva fusese numit în funcţie ieri.

Citeşte şi Blejnar: Şeful Vămii Bucureşti a demisionat pentru a nu ştirbi imaginea instituţiei

"Având în vedere atacul mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control şi pentru că nu doresc, prin promovarea mea temporară să, ştirbesc imaginea unor instituţii publice, mi-am depus demisia din funcţia de conducere de director al Direcţiei Municipiului Bucureşti de Accize şi Operaţiuni Vamale, pe care o ocupam temporar. Prin cererea de demisie, am solicitat trecerea pe o funcţie de execuţie în scopul punerii la dispoziţia Autorităţii Naţionale a Vămilor a cunoştinţelor şi expertizei dobândite", a anunţat Silviu Văduva într-un comunicat de presă, citat de realitatea.net.

"Niciodată nu am fost implicat în scandaluri de corupţie şi nici nu am fost vreodată cercetat penal. Precizez că delegarea funcţiei de conducere mi-a fost făcută pe o perioadă determinată, până la organizarea unui concurs, nicidecum aşa cum s-a afirmat în emisiunea Bursa pariurilor – că ar fi vorba de o numire definitivă. Alegerea mea pentru a asigura interimatul funcţiei de conducere a avut loc în urma prezentării atât către Autoritatea Naţională a Vămilor, cât şi către Prefectul Municipiului Bucureşti a unor soluţii şi proiecte viabile pentru accesarea fondurilor europene ce pot fi folosite la dezvoltarea si modernizarea bazei de date existente şi a unor metode eficiente de combatere a corupţiei. La promovarea mea temporară s-a avut în vedere şi expertiza pe care am dobandit-o prin absolvirea celor două studii de master la Academia Naţionala de Informaţii şi la Academia de Studii Economice", mai scrie Silviu Văduva.

×