x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicat: Șefii bufoni ai Poliției Române au decis să ia la mișto subiectul drogurilor pe Facebook

Sindicat: Șefii bufoni ai Poliției Române au decis să ia la mișto subiectul drogurilor pe Facebook

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2023   •   20:40
Sindicat: Șefii bufoni ai Poliției Române au decis să ia la mișto subiectul drogurilor pe Facebook
Sursa foto: facebook

„În timp ce copiii sunt uciși de drogați sau mor din cauza drogurilor, șefii Poliției Române se țin de glume pe tema stupefiantelor. Șefii bufoni ai Poliției Române au decis, pe bani publici, să ia la mișto subiectul drogurilor pe Facebook”, transmite FSANP, care cere destituirea șefilor IGPR.

„Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) acuză conducerea Poliției Române de incompetență și noncombat în lupta pentru eradicarea fenomenului drogurilor din România și cere ministrului de interne, Cătălin Predoiu să demită șefii Poliției Române, întrucât, prin comunicatul de presă postat pe Facebook, aceștia au întinat memoria victimelor tragediei de la 2 Mai, când un șofer drogat a omorât doi tineri nevinovați”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii FSANP amintesc că, în urmă cu câteva zile, Sindicatul EUROPOL a tras un semnal de alarmă cu privire la posibilitatea introducerii drogurilor prin portul Constanța.

„În loc să trateze cu determinare și seriozitate această vulnerabilitate, șefii Poliției Române au decis să răspundă instituțional, intr-o manieră ieftină, grosolană și care pune la îndoială capacitatea conducerii Poliției Române de a acționa ferm și eficient în combaterea acestui fenomen extrem de periculos al drogurilor. În timp ce copiii sunt uciși de drogați sau mor din cauza drogurilor, conducerea Poliției Române alege să facă, pe bani publici, glume pe acest subiect care ar trebui să fie prioritate zero pentru siguranța românilor. Reacția infantilă de pe Facebook a șefilor Poliției Române îl determină pe cetățeanul român să se întrebe dacă Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Poliția Română se mai pot bucura de prestanță și încredere, în condițiile în care șefii acestor instituții de forță se pretează la caterincă bulevardieră pe un subiect atât de important: eradicarea fenomenului drogurilor”, a declarat Cosmin Dorobanțu, președintele FSANP.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sindicat dorobantu