x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sinucidere în rândul milionarilor din România! Un membru marcant al PSD a fost găsit spânzurat

Sinucidere în rândul milionarilor din România! Un membru marcant al PSD a fost găsit spânzurat

02 Dec 2015   •   18:32
Sinucidere în rândul milionarilor din România! Un membru marcant al PSD a fost găsit spânzurat
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

În această dimineață, Viorel Dumitrașc, patronul SC Urbanproiect SA Bârlad, a fost găsit spânzurat chiar în incinta firmei sale.

De ceva vreme, el era implicat, alături de fostul primar al Bârladului, Titi Constantinescu, şi de cei din conducerea PSD Vaslui, în afaceri dubioase ce au intrat ulterior în vizorul procurorilor DNA, informează vremeanoua.ro.

Chiar anul acesta, pe 8 septembrie, firma sa a fost vizată de DNA, care a ridicat câțiva saci cu documente referitoare la colaborarea sa cu firma lui Titi, Construcții Consult și Negroterm Bârlad. 

Dumitrașc era cunoscut ca membru marcant PSD Bârlad și ca cel care a câștigat pe bandă rulantă toate licitațiile cu bani publici și europeni, în perioada de “domnie” a lui Titi Constantinescu.

Omul de afaceri Viorel Dumitrașc a mai avut o tentativă de sinucidere şi săptămâna trecută, tot în sediul firmei sale, dar atunci a fost salvat de soția sa.

Tot  ea a fost cea care l-a găsit în această dimineață, spânzurat în sediul societății pe care o patrona.

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar Poliția cercetează cazul, dar primele concluzii duc către o sinucidere.


Viorel Dumitraşc - vremeanoua.ro


×