x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Site-ul care vinde biletele pentru finala Europa League 2012, asaltat de microbişti. Cum îţi poţi procura un tichet

Site-ul care vinde biletele pentru finala Europa League 2012, asaltat de microbişti. Cum îţi poţi procura un tichet

28 Noi 2011   •   10:56
Site-ul care vinde biletele pentru finala Europa League 2012, asaltat de microbişti. Cum îţi poţi procura un tichet

Cele 20.000 de bilete destinate romanilor pentru finala Europa League 2012 au iceput sa fie vandute de la ora 12.00, pe www.biletefotbalonline.ro.

In cateva minute se vandusera deja 4.000 de bilete. Totusi, imediat dupa punerea in vanzare a biletelor, site-ul a fost atacat informatic.

“La un minut dupa ce s-a dat drumul la vanzarea de bilete am avut parte de un atac informatic in masa, prin procedeul cunoscut sub denumirea de flooding, site-ul fiind accesat intr-o perioada extrem de scurta de timp de milioane de utilizatori, din intreaga lume. Site-ul a rezistat. Singura consecinta a atacului este cresterea timpului de cumparare a biletelor, de la cateva zeci de secunde, la cateva minute", a declarat Florin Leonte, reprezentantul DancoPro, firma care se ocupa de distribuirea biletelor si detine siteul pe care se pot cumpara acestea.

Cum pot fi cumparate biletele, aflati pe GSP.ro.

Citeste si: Se pun in vanzare biletele pentru finala Europa League Bucuresti 2012. Vezi cat costa si cat timp ai la dispozitie sa le iei

×