x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şmecherul cu BMW de pe Floreasca rămâne în arest. Anchetatorii au decis că nu poate fi cercetat în libertate

Şmecherul cu BMW de pe Floreasca rămâne în arest. Anchetatorii au decis că nu poate fi cercetat în libertate

11 Noi 2011   •   09:38
Şmecherul cu BMW de pe Floreasca rămâne în arest. Anchetatorii au decis că nu poate fi cercetat în libertate

Andrei Traian Andronie, soferul de 20 de ani care a accidentat mortal doi oameni, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile, ramane in arest. Tribunalul Bucuresti i-a respins acestuia recursul. Acesta sustine ca este nevinovat, ca accidentul s-a produs din cauza celeilalte masini implicate, a Seat-ului, si ca doreste sa fie cercetat in liberatate. Mai ales ca beizadeaua Andronie este student pe meleaguri straine la o facultate din Canada.

Baiat de bani gata, fiu de bancher, scolit "cu plata" prin strainatate, acesta a curmat doua vieti nevinovate, intr-o goana nebuna, la volanul unui BMW, pe calea Floreasca. El este acuzat de ucidere din culpa. Accidentul s-a petrecut pe Calea Floreasca. Cel care a pus capat vietii a doua persoane nevinovate isi petrecuse noaptea intr-un club de fite. Desi baut, el s-a urcat totusi la volanul masinii sale,un BMW X5, luand cu el alte doua prietene. A apasat pedala de acceleratie si a turat si mai tare bolidul de lux, atunci cand un echipaj de politie i-a facut semn sa opreasa.

In goana nebuna, tanarul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a acrosat un autoturism. Apoi, a ricosat intr-un taxi care stationa regulamentar.A omorat pe loc atat pe soferul taximetrului, care se pregatea sa plece in cursa, cat sI pe pasagera acestuia. O tanara de 22 de ani, care fusese si ea in club si se urcase in taxi sa ajunga acasa. A refuzat etilotestul, desi martorii sustin ca tanarul Andronie abia se mai tinea pe picioare din cauza bauturii. La fata locului dupa ce a produs tragedia, Andrei Andronie nu parea sa aiba prea multe remuscari. A cantat sI a injurat incontinuu pana a apucat sa se mai trezeasca. (Mara Raducanu)

×