x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoc hemoragic: Tânărul înjunghiat la Craiova a pierdut mult sânge și se află în stare critică. Medicii încearcă să-i salveze viața

Șoc hemoragic: Tânărul înjunghiat la Craiova a pierdut mult sânge și se află în stare critică. Medicii încearcă să-i salveze viața

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   22:29
Șoc hemoragic: Tânărul înjunghiat la Craiova a pierdut mult sânge și se află în stare critică. Medicii încearcă să-i salveze viața

Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova este în operație de mai bine de 4 ore, iar starea lui este critică, fiind susținut cu ajutorul aparatelor de terapie intensivă. El a pierdut peste 4 litri de sânge, spun medicii.

Tânărul de 20 de ani se află în sala de operație, intervenția chirurgicală fiind efectuată de o echipă complexă de medici.

„S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.

După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă.

Fata de 14 ani înjunghiată marți la Grădina Botanică din Craiova a murit, spun reprezentanții Poliției Române. Continuă cercetările în acest caz, fiind deschisă o anchetă penală.

„În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani”, transmite Poliția Română.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins.Băiatul înjunghiat a apucat să le spună polițiștilor sosiți la fața locului că nu l-a văzut niciodată pe agresor.  

Pe de altă parte, polițiștii spun că nu au niciun element care să ducă la gelozie. Totodată, agresorul nu ar fi confirmat că i-ar fi cunoscut pe cei doi.  

Ce a făcut agresorul imediat după atac

După ce a comis fapta, agresorul a plecat liniștit pe alee, spre ieșirea din Grădina Botanica. Acesta a trecut chiar pe lângă o patrulă a polițiștilor locali.  

La scurt timp, un apel la 112 anunța că doi tineri plini de sânge au fost văzuți pe o alee a parcului. Imediat au ajuns mai multe echipaje de politie, inclusiv mascați.  

Polițiștii locali și-au dat seama imediat că agresorul ar putea fi chiar cel pe care îl văzuseră cu câteva minute în urmă. Au plecat imediat după el și l-au prins în apropierea Grădinii Botanice.  

(sursa: Mediafax)

×